Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH VSFL 2019 op 12 MEI :

EEN DAG VOOR SCHNAUZER FOKKERS EN LIEFHEBBERS

Op zondag 12 mei houden wij onze Kampioenschapsclubmatch  VSFL KCM 2019
en “De beste Schnauzer 2018 show”.

De Kampioenschapsclubmatch  VSFL KCM 2019 wordt gehouden in:

Sport & Event Center Beusichem
Rijsbosch 3
4112 MB Beusichem

Image

Kaart van Sport & Event Center Beusichem
Ook dit keer hebben wij weer een aantal vakkundige en ervaren schnauzer keurmeesters bereid gevonden om op deze KCM aanwezig te zijn:

de heren Rob Douma en Staf van den Bosch (BE). Voorts zal de heer Jos De Cuyper (BE) de inventarisatie voor zijn rekening nemen.

Tevens zijn wij ontzettend blij met onze hoofd sponsor  Sana-Vesta/Henne Kronch!

Overige sponsors zijn:

schnauzer.pedigreedatabaseonline.com/nl/

We organiseren onze KCM natuurlijk niet alleen voor de fokkers, maar zeker ook voor de liefhebbers. Dus wilt u eens een keertje de sfeer proeven van een show dan is onze KCM daar bij uitstek geschikt voor. Het is altijd een hele gezellige en gemoedelijke dag. Natuurlijk is het ook een spannende dag, want het gaat er per slot van rekening om wie de beste schnauzer heeft, de BIS: Best In Show. Deze wordt gekozen uit de BOBs: Best Of Breeds. Dat zijn de beste van elke variëteit, in totaal 8 dus.

U mag uw schnauzer inschrijven voor een klasse van de KCM, bv baby,  jeugd, open of kampioen én voor de inventarisatie. Bij voldoende inschrijvingen per ras, word er zelfs 2 x een CAC uitgereikt.  Heeft uw schnauzer 2x tenminste een ZG gekregen dan is hij of zij fok geschikt volgens onze Verenigingsfokreglement (VFR).
Dat is mogelijk op één en dezelfde dag : onze KCM!

Daarnaast houden wij voor alle Nederlands (Jeugd) Kampioenen 2018 een show waaruit de Beste Schnauzer Kampioen 2018 zal worden geselecteerd.
Alle ingeschreven Kampioenen krijgen een mooi aandenken ter herinnering van het behalen van Nederlands (Jeugd) Kampioenstitel 2018.

Ook dit jaar is er weer een verloting met een schitterende hoofdprijs en hebben we voor elke deelnemer een leuk aandenken.

Aanmelden kunt u via dit formulier: KCM VSFL 2019
Deutsche Meldeschien: KCM VSFL 2019
English Entry Form: KCM VSFL 2019

Graag tot ziens op zondag 12 mei!

Het bestuur en de activiteitencommissie.

 

Please follow and like us:
error