Het zit er weer op. Dat waren de eerste woorden van onze voorzitter toen wij, het bestuur en medewerkers van de Doedag, zondag 25 juni na het opruimen aan een welverdiend glaasje zaten. Veel te evalueren was er niet want uit de vele complimenten konden we niet anders concluderen dan dat alles bij iedereen in de smaak was gevallen: de gastvrije ontvangst met koffie en appeltaart, de opstelling van de tenten en de verdere indeling van het terrein, de toiletunit, de spelletjes, de demonstratie doggydance van Eline van Oosterom, de kleurrijke stand van Christa Roskam en Lilly Rietdijk, het deskundig trimadvies van Carin van Vilsteren, de vele prijzen en super hoofdprijs van de verloting en de verrukkelijke bbq, verzorgd door keurslager Tim de Gier uit Nijkerk.

 

 

 

 

 

Kortom het was weer een hele geslaagde en gezellige dag. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage hieraan! Voorts bedanken we natuurlijk alle vrijwilligers, voersponsor BIOFOOD, sponsor Geert Wendt van Golddog, Floor en Peter Lakeman voor het sponsoren van de hoofdprijs, Toon en Petra Bierkens, fokkers van witte dwergschnauzers onder de naam From Paradise of White Love voor een aantal mooie prijzen en iedereen die extra heeft bijgedragen aan de prijzenpot. En last but not least natuurlijk alle deelnemers met hun schnauzers, want zonder hen geen Doedag!

Bij de individuele spelletjes werd Tess Riethorst met dwergschnauzer Tess van Chrisail 3e, de familie Jongma met hun dwergschnauzer zwart/zilver Phyne 2e en de familie De Weijer met hun dwergschnauzer zwart/zilver Joey 1e. Zij kregen allemaal een fraaie beker en een grote zak voer van Biofood!

Tot slot bedanken we iedereen die zijn of haar medewerking heeft verleend aan de keurmeestersopleiding en natuurlijk de schnauzers die allemaal heel uitvoerig werden bekeken en betast!

We gaan ons best doen om van onze Doedag volgend jaar weer een groot feest te maken dus noteert u alvast in uw agenda :

ZONDAG 1 JULI 2018: VSFL DOEDAG!Doedag 2019
Doedag 2018
Doedag 2016  Film 1 en Fotohokje
Doedag 2015
Doedag 2014

 

 

Please follow and like us:
error