De aangesloten fokkers dienen zich te conformeren aan de fokvoorwaarden van de vereniging. U kunt hier de fokvoorwaarden downloaden om uit te printen of op te slaan.

Via deze link kunt u het Koopovereenkomst downloaden.

Naar koopovereenkomst

Via deze link kunt u het dekmeldingsformulier invullen.

Naar het formulier

Via deze link kunt u het geboortemeldings invullen.

Naar het formulier
Via deze link kunt u met behulp van het Fokkers aanmeldformulier nieuwe leden invullen.

Het plaatsen van een advertentie of gratis vermelding is uitsluitend bedoeld voor fokkers die lid zijn van de VSFL. De aangesloten fokkers dienen zich te conformeren aan de fokvoorwaarden van de vereniging.

Voor meer informatie over het plaatsen van een advertentie of fokkers-vermeldingen, zie hier de tarieven

Naar Tarieven

Voor meer vragen kunt u contact op nemen met de secretaris: secretaris@schnauzervereniging.nl

Betalingen met vermelding van de producten op:
Rekeningnummer NL58RABO0323445802 t.n.v. VSFL Voorthuizen

Dek en Geboorteberichten

Voor vragen over de Dek en Geboorteberichten, het fokken van Schnauzers in het algemeen
kunt u dagelijks contact opnemen met:
Telefoon: 06-2364608 of Email: betty.venema@ziggo.nl