Zondag 1 oktober jl. was de eerste dag dat honden op dit, en op vele andere terreinen van verschillende Recreatieschappen weer welkom waren. En dat was goed te zien. Overal enthousiaste, blije honden, in en uit het water!  Zo ook onze schnauzers. Wie nog van mening was dat schnauzers niet van water houden, is na het bekijken van de foto’s helemaal om. Want wat hebben onze schnauzers genoten! En als onze schnauzers genieten, genieten wij als baasjes natuurlijk ook!

We kunnen terug kijken op een hele gezellige dag en gelukkig is het droog gebleven.

Gasterij Molengroet had zowel buiten als binnen voor ons tafeltjes gereserveerd! Het was een nieuwe locatie maar we komen er zeker weten vaker. Zeer vriendelijk personeel en, natuurlijk ook heel belangrijk , ook zeer hond vriendelijk. Toen één enthousiaste ries dacht dat hij een wolf was en de rest mee ging doen, werd er alleen maar hartelijk gelachen…

We bedanken iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en gezelligheid. En als je dan hoort dat er mensen zijn die 180 km heen en 180 km terug rijden omdat ze het zo gezellig vinden, dan doet je dat als lid van de Activiteitencommissie ontzettend goed. Toon en Petra en alle andere aanwezigen heel erg bedankt voor jullie aanwezig-  en gezelligheid, Tot de volgende keer!

Namens de Activiteitencommissie,

Lilian Kerstens

         


Meer foto’s bekijken van deze wandeling?
Klik op afbeelding Schnauzer fotograaf voor meer.

Please follow and like us:
error