Zondag 12 mei 2019 organiseerden wij voor de 6e keer onze Kampioenschapsclubmatch. 4 keer in Voorthuizen en vorig jaar moesten we op het allerlaatste moment uitwijken naar een andere locatie. Dat werd Sport- & Event Center Beusichem. Deze locatie beviel zo goed, dat we ook dit jaar hiervoor gekozen hebben. Een heerlijk lichte en ruime sporthal met daarbij een prima restaurant en buiten een grote parkeerplaats en volop gelegenheid om de schnauzers uit te laten.

Vanaf 8.30 uur was de zaal open en konden de exposanten, keur- en ringmeesters en bezoekers genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Er was gezorgd voor een paar fraaie fototaarten en natuurlijk ontbrak de appeltaart niet!

           

Om 10 uur klonk het Wilhelmus. Dat was het startsein voor de show.

Het was erg leuk om te zien dat alle variëteiten, hoe minimaal sommige dan ook, aanwezig waren.

Rond 13.15 uur waren de keurmeesters klaar met keuren en vond de uitreiking plaats van de hoofdprijs van de loterij van onze KCM vorig jaar:

                      

Een werkelijk prachtig schilderij, gemaakt door Mien Nouwen.
Ook dit jaar was er weer een verloting met naast een aantal andere leuke prijzen deze fantastische hoofdprijs. Die werd gewonnen door de familie Ringeling. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Het schilderij van hun dwergschnauzer zwart/zilver Balthazar Baloe-Sushi Van Aqualand zal vast en zeker een prominente plaats in hun woonkamer krijgen.

Na de pauze was het tijd voor de Kind Schnauzer Show, de Koppel- en Fokkerijkas en natuurlijk de erekeuringen.

Uiteindelijk werd de zwarte Riesenschnauzer teef Pepita Mousaro verkozen tot Best In Show! Zij werd voorgebracht door Rachelle Willems en is het trotse bezit van Hantzen Houwert! Beiden en alle overige titelwinnaars nogmaals van harte proficiat met het behaalde resultaat!

Dit jaar waren alle (Jeugd) Kampioenen 2018 uitgenodigd om aan de Kampioenenparade deel te nemen. Voor elke Kampioen 2018 was een fraaie trofee gemaakt, met daarop een door de eigenaar ingestuurde foto. Een echt persoonlijk aandenken dus!

De 3 keurmeesters hadden het zichtbaar moeilijk. Van de 3 overgebleven Kampioenen werd uiteindelijk de Dwergschnauzer zwart/zilver reu Rhythm of The Victory Smart Mustache uitgeroepen tot de Kampioen der Kampioenen 2018. Eigenaars Jan & Mien Nouwen ook nogmaals van harte gefeliciteerd!

We kunnen terugkijken op een gezellige, sfeervolle en goed verlopen KCM. Dat kan natuurlijk alleen maar door het vele werk dat daar aan vooraf is gegaan en ook door de vrijwilligers die dag zelf! Iedereen hartelijk dank daarvoor!

Ook bedanken we onze voersponsor Sana -Vesta Krönch. Zij hebben voor iedere winnaar een voerprijs ter beschikking gesteld en hebben er ook voor gezorgd dat we iedere deelnemer iets lekkers voor hun schnauzer(s) konden meegeven! En de bekers die elke winnaar ontving, werden gesponsord door Schnauzer Pedigree Database Online en de familie Nouwen. Ook deze sponsors heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

 

Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van onze KCM van volgend jaar.

Noteert u alvast in uw agenda : zondag 10 mei 2020: VSFL KCM!

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error