Dwergschnauzer

Op dit moment zijn er geen herplaats Dwergschnauzers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dora Molenkamp
06-40359891 of pupinformatie@schnauzervereniging.nl

Middenslagschnauzer

Op dit moment zijn er geen herplaats Middenslagschnauzers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dora Molenkamp
06-40359891 of pupinformatie@schnauzervereniging.nl

Riesenschnauzer

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare partij voor het herplaatsen van een Riesenschnauzer Zwart
Laat ik bij het begin beginnen. Wij zijn een gezin wat al jaren honden heeft. Op dit moment hebben wij een Engelse Stafford en een Boston Terrier. Deze twee vormen samen een onafscheidelijke eenheid.
Mijn schoonouders hebben altijd schnauzers gehad. Hun laatste aanwinst is Riesenschnauzer Saar geweest. Nu bijna 8 jaar oud.
Helaas zijn mijn ouders overleden en hebben wij destijds belooft Saar op te vangen. Saar is op dit moment 7 jaar. Net zo oud als onze Stafford. Onze honden en Saar zijn dus ook met elkaar opgegroeid en kunnen goed met elkaar onder één dak verblijven.
Wij zijn inmiddels een dikke half jaar verder en wij moeten concluderen dat wij de belofte te ondoordacht hebben genomen.
Wij zijn zelf ingericht op een huishouden van 2 “kleine” honden. Voor ons is de komst van Saar totaal anders dan dat wij ervan verwacht hadden.  Ook de onderlinge omgang tussen de honden is anders. Onze honden laten Saar eigenlijk in alles links liggen.
Wij zijn beide full-time aan het werk. En hebben al jaren lang met onze werkgever de afspraak dat wij onze honden mee mogen nemen naar het werk.  Een derde hond meenemen is uitgesloten. Saar is nu hele dagen alleen.
Wij zijn van mening dat Saar dit niet verdient. Ze is gewend om veel buiten te zijn (mijn schoonouders waren de hele dag thuis).
Saar is een super lieve hond…..maar krijgt bij ons niet de tijd/aandacht die zij wel verdient.
Nu zijn wij tot de moeilijke conclusie gekomen dat een ander huis voor haar (en uiteraard toch ook voor ons) een beter idee is.
Saar is een gesteriliseerd teefje en is kinderen gewend.
Voor meer informatie kunt u ons bellen.
Familie Mes
Almere

Voor inlichtingen over beschikbare (herplaats) Schnauzers kunt u contact opnemen met:

Dora Molenkamp telefoon: 06-40359891
Email: pupinformatie@schnauzervereniging.nl