Dwergschnauzer

Dwergschnauzer Zwart Zilver.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar voor een Zwart Zilver teefje van 10/11 jaar oud. Deze Zwart Zilveren teef is afkomstig van een wat ouder baasje (75) en laat zich makkelijk sturen.
Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met de Fam. Nouwen tel. +31 (0) 623956424

Pup en Herplaats bemiddeling
Dora Molenkamp
06-40359891 of pupinformatie@schnauzervereniging.nl

Middenslagschnauzer

Op dit moment zijn er geen herplaats Middenslagschnauzers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dora Molenkamp
06-40359891 of pupinformatie@schnauzervereniging.nl

Riesenschnauzer

Riesenschnauzer Zwart.

Naam: Wanda (Teef gesteriliseerd)
Leeftijd: 5 jaar
Komt van: De Riesenhorst

Reden dat we deze moeilijke keuze hebben gemaakt is dat we 4 honden hebben, 3 riesenschnauzers (1 reu & 2 teefjes) en 1 weg schnauzer.
De beide teefjes hebben nu bijna dagelijks ruzie, en het loopt de laatste tijd erg uit de hand, we hebben er verschillende deskundige bij gehad en kwamen allen tot het zelfde oordeel, dit gaat niet meer goed komen tussen die twee.

Wanda is een lieve rustige schnauzer past zich goed aan en geeft rust en plezier in het huis. Ze is gewend om overdag buiten te lopen, maar vindt het ook fijn om binnen te zijn. Ze is niet gewend om aan de riem te lopen, maar is erg leergierig en leert dus snel.

Voor informatie:

Marieke Eijssink
Enschede

Voor inlichtingen over beschikbare (herplaats) Schnauzers kunt u contact opnemen met:

Dora Molenkamp telefoon: 06-40359891
Email: pupinformatie@schnauzervereniging.nl