Opnieuw organiseert de VSFL een trimworkshop voor iedere liefhebber die graag wat meer wil weten hoe de vacht van onze schnauzers nu het beste kan worden onderhouden. Wij hebben voor deze dag weer een aantal deskundige trimmers bereid gevonden om hun technieken en foefjes aan u te laten zien: Jan & Mien Nouwen en Carin van Vilsteren.
Daarnaast zullen er nog enkele andere personen aanwezig die u tips kunnen geven.

Natuurlijk zal er op deze dag genoeg gelegenheid zijn om al uw vragen te stellen en hopen wij deze zoveel mogelijk te kunnen beantwoorden. Deze dag zal beginnen om 09.00 uur met een warm kopje koffie/thee en een gezellige babbel over uw belevenissen met uw schnauzer.

Deze dag wordt geheel verzorgd met de benodigde drankjes en broodjes tussen de middag.

De kosten bedragen € 75,= per deelnemer. Wilt u iemand meenemen, dan kan dat natuurlijk. Voor deze extra persoon vragen wij een bijdrage van € 10,=.

Helaas kunnen er op deze dag maar een beperkt aantal schnauzers aanwezig zijn.
Dit, om iedere deelnemer voldoende aandacht en tijd te kunnen geven.

Voor nadere inlichtingen en/of vragen kunt u terecht bij onze secretaris René Molenkamp: secretaris@schnauzervereniging.nl

Telefonisch contact opnemen met hem kan natuurlijk ook: 0224-540883.

De inschrijving voor deze workshop is gesloten.

Inschrijving voor later dit jaar is nog altijd mogelijk. (of voor het evt. invallen bij ziekte of uitschrijving van een andere deelnemer )

Please follow and like us:
error