De weersvoorspellingen voor zondag 13 januari waren alles behalve goed: regen, regen en nog eens regen.
Maar tussen de buien door is het droog en onze schnauzers moeten toch een paar keer per dag hun plasje en poepje doen, dus was er geen enkele reden om de Nieuwjaarswandeling niet door te laten gaan.

Gewapend met regenjassen, -broeken en paraplu’s kwamen de meeste mensen die zich hadden aangemeld rond 11 uur het terrein van onze voorzitter op wandelen. Zaterdags had de activiteitencommissie in de stromende regen een grote tent opgezet zodat de deelnemers hun kopje koffie met appeltaart droog konden nuttigen.

    

Veelvuldig werd Buienradar geraadpleegd. Rond half 1 zou het droog worden en zou het ook een paar uur droog blijven! Nou dat bedoelen we dus met tussen de buien is het droog :-). En inderdaad vertrokken we in de regen maar werd het na een minuut of 10 droog. Pas toen we weer terug waren in de tent begon het weer te regenen, en niet zo zachtjes ook.
Iedereen was het er over eens dat we het ook dit keer weer ontzettend hadden getroffen!
En onze schnauzers… die hebben zich weer prima vermaakt in de regen, in het water en op het strand!

Een fotograaf van Trouw had toestemming gevraagd om een fotoreportage van de dag te mogen maken. Trouw behandelt elke week een aspect van “de buitenmens” en dit keer stonden onze Nieuwjaarswandeling en de Schnauzer centraal. Inde editie van zaterdag 19 januari kunt u er alles over lezen.

Voor meer foto’s,
Klik op de afbeelding van de Schnauzer fotograaf.

 

Het bestuur en de activiteitencommissie.
==========================================================================================

Nieuwjaarswandeling 2018
Nieuwjaarswandeling 2017

 

 

 

Please follow and like us:
error